7. Dezember 2020 Von admin Aus

MicroStrategys Bitcoin Buying Spree fortsetter – selskapet eier nå $ 783 millioner i krypto

Etter å ha kjøpt mer enn 425 millioner dollar i Bitcoin, har business intelligence-selskapet MicroStrategy kjøpt mer Bitcoin til en verdi av 50 millioner dollar som en del av selskapets kapitalallokeringsstrategi.

Michael Saylor, administrerende direktør for forretningsanalysefirmaet, kunngjorde selskapets siste Bitcoin-trekk i et Twitter-innlegg.

“MicroStrategy har kjøpt omtrent 2574 Bitcoins for $ 50,0 millioner i kontanter i samsvar med Treasury Reserve Policy, til en gjennomsnittspris på ca $ 19 427 per Bitcoin. Vi har nå omtrent 40 824 Bitcoins. ”

Selskapet skaffet seg først 21.454 BTC for en kjøpesum på omtrent $ 250 millioner dollar i august, omtrent en måned etter at det i en konferansesamtale kunngjorde at det planla å vedta Bitcoin som en primær reservekapital.

I september fulgte MicroStrategy opp den opprinnelige investeringen med et kjøp på 175 millioner dollar i BTC. Alt i alt har MicroStrategy nå BTC i verdi på 783 millioner dollar.

I et intervju i oktober med tcnTV sa Saylor, som personlig investerte 175 millioner dollar av sine egne penger i Bitcoin, at nåværende makroøkonomiske forhold gjør Bitcoin til en av verdens mest verdifulle eiendeler. Han sammenlignet også Bitcoin med noen av tech-gigantene i deres tidlige dager.

“Bitcoin er et dematerialisert monetært nettverk, og det er fortsatt tidlig i livssyklusen … Den beste tiden å investere i noe er når det er stort nok til å være sikker på at det kommer til å fungere, og det betyr mer enn $ 100 milliarder dollar (markedsverdi) og dominerende i sin bransje og når den er liten nok til at alle andre ikke forstår det, og flertallet av folket ikke er helt sikre på hva [Bitcoin] er. ”

Etter hvert som Bitcoin nærmer seg $ 20 000 og kanter mot bred adopsjon, har MicroStrategy sett sine aksjer mer enn dobbelt siden beslutningen om å vedta Bitcoin som reserve.